sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Viikko 29 - Keittiön kiintokalusteet paikalleen

Pitkällisen odotuksen jälkeen, lattiavalu oli viimein kuivunut riittävästi ja päästiin purkamaan sumaa, joka oli syntynyt kun lattioita ei saanut pinnoittaa. Nyt innolla eteenpäin. Toukokuu aloitettiin asentamalla keittiön kiintokalusteet paikalleen. 
Ennen kiintokalusteita vielä kattolistat paikalleen. Jiirien kanssa sai olla tarkkana.

Ensimmäiset kiintokalusteet löytäneen paikkansa. Tervetuloa kotiin keittiö <3
 
Yläkaapit paikallaan.
Lopuksi paikalleen myös (hiton painava) jääkaappi-pakastin. Valitsimme Hollolassa tehdyn Festivon, joka lupaa pitää mm. vihannekset pidempään tuoreina.. Ovenkahvoissa vielä styroksisuojat.

Muualla talossa tavaraa on yhä kaikki paikat täynnä, yritämme silti mahtua tekemään töitä ja miettiä tavaroiden sijoituksia niin ettei mitään tarvitsisi siirtää moneen kertaan. Aina se ei onnistu, mutta useimmiten onneksi.


Työhuone täynnä tavaraa. Puhaltimilla yritetään saada ilma liikkeelle, että lattioiden kuivuminen jatkuisi.

Toisen makuuhuoneen tasona toimii pino ovia.

Juuri nyt kaikki aika menee sisällä pölyssä ja roinaa kierrellessä. Ulkonakin tapahtuu ja paljon kaunista meinaa jäädä huomaamatta. Järvikin on jo lähes sula.Silmut tuntuvat poksahtavan auki ihan näinä päivinä, vaikka oikeasti on vielä viileää.Viimeiset selältä rantaan ajautuneet jäät ovat heikkoa pilliä. Jäiden liikkeestä syntyvä helinä hellii korvia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti