sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Viikko 23 - Oma vesimittari ja pojan huoneen parvi

Ihan nopsa päivitys tältä viikolta. Suurin anti pojan huoneen parvi, joka ilmestyi paikalleen muutamassa päivässä. Lisäksi ensimmäiset laatoitustyöt on nyt aloitettu ja ensimmäiset seinäkohdat maalattu.

Huomasin tuossa että saunasta puuttuu vielä sähkövedot kokonaan, joten sähkärit on saatava kiireesti hommiin, ennen kun laatoitukset saadaan tehtyä loppuun. Mitenkähän tuotakaan ei ole aikaisemmin noteerannut.. onneksi vielä ei ole mitenkään liian myöhäistä. Naurattaa vaan itseäkin miten sokea sitä näkemälleen on. Tai sille mitä ei näe, vaikka pitäisi. Eli silmä ei ole osannut kaivata puuttuvia sähkörasioiden paikkoja ja roikkuvia sähköjohtoja, vaikka lähes päivittäin saunarakennuksessa käyn.

Viikon saldo kuvina:
Saimme tällä viikolla vesimittarin, eli nyt saa laskea jo vettä kaupungin verkosta! Putkien ja lattian rajaan valettiin nätti kakku, sillä kohta oli valujen jäljiltä melko epämääräinen. Korotusosallekin vedettiin vielä kosteussulku kuvanoton jälkeen.
Teknisen tilan lattia vesiteristetty ja talon ensimmäiset seinät lopullisessa maalissa! Tähän tulee ensi viikolla sekä iv- että lämmitystekniikkaa lähes joka sentille.

Ullakon portaat saatiin kattoon alkuviikosta. Kuvasta puuttuu vielä lenkki, josta luukku vedetään auki.

Pojan parvi jo muuten pintoja vaille valmis, mutta kaide vielä väliaikainen..

Seinien tasoitukset jo hyvällä mallilla.

Sydämentykytyksiä aiheutti jälleen maalämpö, jonka tiimoilta on pitänyt ottaa lukua jo aiemminkin. Nyt kävi ilmi että itse pumppu on 9 cm syvempi kun mitä käyttöohjeessa tai muissa materiaaleissa sanotaan, eikä sekään mahdu sille varattuun tilaan. Tai mahtuu mutta etupaneli jäisi teknisen tilan eteen kaavaillun liukuoven ulkopuolelle.. Jo aiemmin tilaa syvennettiin varaajan takia, mutta pumpun kohdalta ei voida syventää, tai vaatehuoneeseen suunniteltu liukuovi täytyisi vaihtaa saranalliseen ja siihen ei kyllä suostuta ihan heti, sillä ovi ei oikeen mahdu avautumaan vaatehuoneeseen eikä eteiseenkään päin. Tästä tarkemmin myöhemmin, kunhan tilanne saadaan selvitettyä.

Viikko päätetään huikeisiin näkymiin, upeat revontulet leiskuvat talomme päällä. Huomenna kunnon kameran kanssa kuvaamaan, jos reposet vielä näyttäytyisivät.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti