sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Viikko 3 - louhinnat ohi

Kahdeksan päivää, satoja varoitustorven vingahduksia, liikenteen pysäytyksiä, kymmeniä tunteja kaivurin hurinaa,  tusinoittain rähdepötköjä, kuorma-autorallia, lukuisia sateessa vettyneitä käsineitä ja pipoja, 751 kiintokuutiota kalliota ja yksi poikki mennyt telaketju. Sen se vaati, mutta nyt se on ohi, enää ei räjäytetä mitään.

Alla kuvat viikon tapahtumista.


Viimeisenä porattiin korkein kallion laki. Tästä on jo yksi kerros hävinnyt päältä. Naapuritaloon 10 metriä joten pienillä paukuilla edetään.
Ja taas paukahti.
Torstaiaamu oli aurinkoinen ja kaunis. Louhintojen viimeisen päivän alku, tai niin luultiin. Karkea louhikko ja pitkä kausi alkoivat kuitenkin jo rasittaa muitakin kun työmiehiä.   >>NAPS<<  Ärräpäitä kuului aika monesta suunnasta: kaivuri oli juuri niin pahasti kaiken tiellä kun nyt vaan voi, eli ennen kun telaketju oli kunnossa, kukaan ei voisi tehdä tontilla yhtään mitään.
Viikonloppuna tontilla näytti tältä. Louhinnat louhittu ja seuraava vaihe saa luvan alkaa. Louheen poisajoon menee vielä alkuviikko.

Talvi on kuitenkin tällä viikolla jo läsnä. Muualla maassa on jo yleisesti lunta. Onneksi ei vielä täällä.

Kaivurikin pääsee tästä eteenpäin helpommalla. Telaketjuun ei lopulta löytynyt uutta tappia, vaan sellainen piti sorvata paikallisella pajalla. Iltapäivällä hommat taas jatkuivat. Ei paha.


Loppuviikosta saatiin vielä sähkökaappiin sähköt, käytiin valitsemassa meille keittiö ja kiintokalusteet (niistä omassa postauksessa lisää) sekä tehtiin muita suunnitteluhommia ja äänestettiin vaaleissa. Ensi viikolla päästään viemäreiden vetoon ja alkaa ehkä pohjienkin teko. Pysy talvi vielä hetki poissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti